.

Inspiratie > Bronnen > Alex' favoriete sites > PoŽzie

Poëzie

Een overzicht van alle linkpagina's op zinrijk.nl vindt u hier.

Het Project Laurens Jz Coster
Biedt een uitgebreid scala aan klassieke Nederlandstalige literatuur in electronische edities. Daarnaast kan de bezoeker een abonnement nemen op de Coster-rondzendlijst, die elke werkdag een klassiek Nederlandstalig gedicht verzendt. Warm aanbevolen!

Rilke entdecken, Rilke besprechen
Prachtige site! Er zijn hier heel veel gedichten en verhalen van Rainer Maria Rilke (1875-1926) te vinden, zoals bijv. het complete Stundenbuch. Heeft daarbij ook nog eens een heel overzichtelijke en oogstrelende layout. Een echte aanrader!

Geestelijke gedichtensite van Frits Deubel
Deubels gedichten zijn in eenvoudige taal geschreven en ik denk dat ze veel mensen zal kunnen aanspreken. Onderwerp van veel van zijn gedichten: Godsgeloof en -vertrouwen bij alles wat een mens op zijn levensweg tegenkomt. Verder ook nog gedichten rondom de grote christelijke feesten: Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerstmis.

Voor wie het verleden op sleeptouw neemt - is het moeilijk roeien met de riemen die je hebt...
- Carla Pols -

Grün, Anselm en Dufner, Meinrad: Spiritualiteit van beneden

Cover van Anselm Grün: Spiritualiteit van benedenDe bekende Benedictijner monnik Anselm Grün schreef een prachtig boek over hedendaagse spiritualiteit, niet als het nastreven van onhaalbare hoge idealen
Meer...

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.