.

Home > Gastenboek > Oproepen

Oproepen door bezoekers (4)

Klooster en leefgemeenschap gezocht

Conny /
Ermelo, Nl
10 mrt 2006, 12:54
Hier beland via: De Wonne

Ik heb steeds meer de behoefte om naar binnen te gaan, en zoek daarvoor een tijdelijke of permanente plaats om dienstbaar te zijn. Ik heb een boodschap gekregen ivm een misschien vrouwenklooster dat van Brabant verhuisd is naar Drente, mogelijk en stil klooster. Daarnaast over een leefgemeenschap in het grensgebied Drente en Duitsland, gebaseerd op esotherische wijsbegeerte, self-supporting of op weg daarnaar toe, gericht op opvang voor mensen die hier met natte voeten zullen staan.
Als u iets weet, of denkt me te kunnen helpen, graag een berichtje.

Met warme groet,
Conny

Kizmet /
W-vl, Belgie
6 mrt 2006, 13:16
Hier beland via: Google

Hoi iedereen,

Ik ben op zoek naar een betrouwbaar persoon die mij zou willen en kunnen begeleiden in regressie.
Het is niet mijn bedoeling om de vragen "Wie Ben Ik?" "Waar Kom Ik Vandaan?" en "Wat Doe Ik Hier?" beantwoord te zien, maar door de kennis die ik in regressie kan en mag opdoen in dit leven te groeien. Als je begrijpt wat ik bedoel. Als iemand daarmee ook zichzelf kan helpen door bijvoorbeeld regressieonderzoek naar iets bepaald of in het algemeen heb ik daar niks op tegen. Wie kan en wil mij verder helpen?

Marieke /
5 mrt 2006, 09:41

voor mijn oma ben ik op zoek naar het 'onze heer' en 'wees gegroet maria' in het Engels, Frans en Duits. Wie kan mij daaraan helpen?

Hoe ouder ge wordt, des te meer zult ge lief hebben; Hoe meer ge lief hebt, des te jonger zult ge worden.
- ben Cami -

Borchert, Bruno: Mystiek
Geschiedenis en uitdaging
Cover van Bruno Borchert: MystiekBorcherts boek is uitermate geschikt voor een overzicht van en een eerste kennismaking met het fenomeen mystiek. Het is een heel mooi naslagwerk (o.a. veel
Meer...

WaalWeb Internetproducties
Zinrijk Webtechniek
© 2006-7

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.